SOLLAU magnetseparasjon

Supermagneter er eneforhandler i Norge av SOLLAU magnetseparatorer for næringsmiddelindustrien, tre- og papirindustrien, kjemisk industri, maskinbearbeiding og andre industrier.

SOLLAUs produkter kjennetegnes av høy kvalitet på utførelsen, et attraktivt design, et bredt bruksområde og meget effektiv fjerning av fremmedelementer, alt til en rimelig pris. Det er mange gode grunne til å velge SOLLAU. Dette tsjekkiske selskapet har lange tradisjoner innen mekanisk ingeniørvitenskap. De samarbeider med universiteter og forskningsinstitutter for utvikling av produktene, og skreddersyr løsninger for kundene. Designet er alltid moderne, og kvalitetssikring utføres i henhold til oppdaterte ISO-systemer. De har også en egen avdeling for design og utvikling.

Vise som Rutenett Liste

10 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

10 Produkter

per side
Set Descending Direction

For magnetseparasjon og metalldeteksjon har SOLLAU lang erfaring og gode referanser, dermed vil maskinene fra SOLLAU gi selskapet ditt et konkurransefortrinn. Kvaliteten sikres ytterligere ved at det kun brukes komponenter fra kjente merkenavn, og produktene er sertifiserte etter forskjellige standarder, slik som ATEX, HACCP, trykktester etc.).

For å gi deg som kunde ekstra trygghet gis det gode garantier, og det er god tilgang til reservedeler gjennom Supermagneter i Norge. Alt i alt er det både smart og trygt å handle magnetseparatorer i Norge fra Supermagneter.

Da får du alle fordelene i produktene fra SOLLAU, og du har en norsk kontakt å forholde deg til ved oppfølging i fremtiden. Ta kontakt med oss om du er næringsmiddelindustrien, tre- og papirindustrien, i kjemisk industri, maskinbearbeiding eller andre industrier.