MSR-MC Roterende magnetisk separator

Roterende magnetisk separator MSR-MC med et system for enkel rengjøring, gir enkel, høyeffektiv og rask separasjon av de fineste ferromagnetiske partiklene (fra 30 µm størrelse) fra materialer i bulk som er vanskelige å helle, slik som korn, mel, pulver, sagflis

etc., og som ofte står på tvers og kan blokkere eller skade f.eks. de vanlige magnetiske separatorene utstyrt med statiske gitter.

Les mer..

Rotating magnetic separator / Magnetic rotary separator / Telescopic rotational magnetic separator / Magnetic separator with rotating magnetic bars / Rotary magnetic grate / Rotation magnetic separator

SKU
SM-00653

MSR-MC-roterende-magnetisk-separator

Roterende magnetisk separator MSR-MC med et system for enkel rengjøring, gir enkel, høyeffektiv og rask separasjon av de fineste ferromagnetiske partiklene (fra 30 µm størrelse) fra materialer i bulk som er vanskelige å helle, slik som korn, mel, pulver, sagflis etc., og som ofte står på tvers og kan blokkere eller skade f.eks. de vanlige magnetiske separatorene utstyrt med statiske gitter.

Den roterende magnetiske separatoren består av et sett med magnetiske kjerner, hermetisk forseglet i rør av rustfritt stål, som settes inn i en roterende beskyttet konstruksjon. Takket være beskyttelsen av de magnetiske kjernene av to rør i rustfritt stål, tilbyr dette «rør-i-rør»-system flere fordeler:

  • lang levetid av de kostbare magnetiske kjernene (beskyttelse fra vann, mekanisk slitasje ved rengjøring etc.)

  • eliminering av faren for forurensning (av de rengjorte materialet av en del av et spon fra den magnetiske kjernen eller overflatebelegget)
  • forbedret slitasjemotstand for hele den magnetiske konstruksjonen
  • et sterkt magnetfelt (generert av neodymmagnetene som er inni rørene av rustfritt stål) fanger opp ferromagnetiske partikler på overflaten av den magnetiske konstruksjonen

  • siden settet med magnetiske rør skrus på av en motor, er den roterende gitterlabyrinten i veldig intens kontakt med det flytende materialet, og (i motsetning til standard statiske magneter) jevnt eksponert for slitasjeeffekten til materialer som faller langs hele omkretsen til beskyttelsesrørene (som bidrar til en lavere risiko for de beskyttende rørene av rustfritt stål, samt til forlengelsen av levetiden deres).

Den roterende magnetisk separatoren kan rengjøres veldig raskt og enkelt, på samme måte som alle ferromagnetiske partikler som fester seg til gitteroveflaten vil falle av når de magnetiske rørene trekkes ut av de beskyttende rørene av rustfritt stål.

Produktporteføljen inkluderer også roterende separatorer utstyrt med to magnetiske rister plassert på samme aksling (dvs. at akslingen har en indre og ytre magnetisk ring). En slik konfigurasjon tillater en firedobbel separasjon (sammenlignet med statiske separatorer med én rad) og det er årsaken til at denne typen separatorer vanligvis brukes i bransjer der materialets renhet er en kritisk faktor (f.eks. i legemiddelbransjen).

For å sørge for en rask og enkel bruk, er separatorkabinettet avsluttet med flenser (firkantet, standard, Jacob eller tilpassede). Avhengig av modell, har MSR-MC-separatoren følgende mål: diameter fra 150 til 350 mm, indre høyde fra 220 til 400 mm og kapasitet fra 6 til 48 m3 per time (men vi kan justere tilkoblingstypen og separatorstørrelsen til kundens krav).

MSR-MC-separatoren tilbys i tre ulike modeller:

MSR-MC

MSR-MC-roterende-magnetisk-separator

  • den unike tekniske løsningen til denne modellen består av et magnetisk ristsystemer som beveger seg på teleskopiske sleider, som letter separasjonsprosessen (de tunge magnetiske kjernene, som finnes spesielt i store separatorer, kan enkelt håndteres av kvinner)
  • rengjøring av separatoren er en totrinnsprosess. Trinn 1: Hele det magnetiske rørsystemet på sleidene skyves til første stilling (dvs. ut av separatoren). Trinn 2: De magnetiske kjernene flyttes til neste stilling (dvs. ut av de beskyttende rørene av rustfritt stål), noe som fører til at de ferromagnetiske partiklene som har samlet seg på overflaten av de beskyttende rørene, faller av automatisk.
  • det er en liten beholder under separatordøren, som under rengjøring av separatoren, fanger opp det ferromagnetiske materialet som er separert.
  • takket være sleidene, danner separatorene med rør en helhetlig del av magnetseparatoren, noe som gjør håndtering av risten og de magnetiske rørene enkelt og greit.

MSR-MC EKO

MSR-MC-roterende-magnetisk-separator

MSR-MC EKO roterende magnetisk separator er en økonomisk versjon av standard MSR-MC-separatoren. Selv om den er rimeligere, er MSR-MC EKO-separatoren utstyrt med et rør-i-rør-system som er enkelt å rengjøre, og inneholder neodymmagneter som er like sterke som de som brukes i standard MSR-MC-versjonen.

MSR-MC EKO (utvidet versjon)

MSR-MC-roterende-magnetisk-separator

Den økonomiske versjonen av MSR-MC EKO tilbys også i en spesiell (utvidet) variant for store rørsystemer (bruker to parallelle rotorer), og disse er i stand til å dekke en maksimal bredde på 600 mm.

Roterende magnetiske separatorer brukes mest i gjenvinning og avfallsbehandling, næringsmidler, legemidler, trebehandling, plastindustri, gruve og mineralbehandling, industriproduksjon av keramikk og glass osv.

Inkludert tilleggstjeneste

Magnetisk kraft (induksjon) generert av den ekstremt sterke permanente magneten fra sjeldne jordarter, slipper ikke igjennom noen uønskede ferromagnetiske urenheter – og det er årsaken til at bruksområdene til produktene dine er nesten ubegrensede (de kan brukes i kjemisk industri, plastindustri, bilindustrien, bygningsbransjen og legemiddelbransjen, næringsmiddelindustrien, gruveindustrien etc.).

Målet for selskapet vårt er ikke bare å produsere og levere et produkt, men også å finne og tilby en eksakt løsning som dekker kravene og behovene til akkurat ditt selskap. I disse tider med store endringer i teknologi, er det veldig vanskelig å holde tritt med de siste trendene, selv i egen bransje, for ikke å snakke om andre industrier eller utenlandske bransjer. Og det er årsaken til at vi tilbyr deg teknisk brukerstøtte basert på vår fagkunnskap og erfaring. Vi håper at du, samt dine nåværende kunder, også vil sette pris på vår assistanse med å løse problemer vedrørende separasjon av magnetiske partikler fra produktene dine, som vil hjelpe til med å beskytte dine kostbare maskiner og at våre løsninger vil gjøre produksjonsprosessen enda smidigere. Hvis du ser etter en løsning på et problem med separasjon eller oppdagelse av ferromagnetiske urenheter i produktene dine, ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan hjelpe deg.

Spesifikasjoner
SKUSM-00653
EAN7073330006533