Magnetisk matte MM

Den magnetiske matten er laget for å minimere overføringen av metallfragmenter fra verksteder, byggeplasser, uteområder til sensitive produksjonssoner for mat. Magnetmattene kan leveres i forskjellige varianter, også med en skrape i rustfritt stål.

Bruksområdene til den magnetiske matten er veldig bredt, dette produktet er veldig populært blant kundene våre i meieribransjen, produksjon av frokostblandinger og kjøtt, samt i legemiddelindustrien etc. Og siden det er absolutt nødvendig å eliminere metallurenheter i matprodukter, er det ikke rart at magnetiske matter blir stadig mer populært blant selskaper.

Les mer..

SKU
SM-00658

Den magnetiske matten er utviklet i henhold til kravene fra næringsmiddelindustrien, og er laget for å minimere overføringen av metallfragmenter (fra verksteder, byggeplasser, uteområder) til sensitive produksjonssoner for mat.

Vårt magnetiske teppe består av to deler. Den lavere delen er utstyrt med ekstra sterk neodym NdFeB-magneter og dekket av øvre del (laget fra en spesiell folie for permanente neomagneter). Takket være dets sofistikerte design og forbedrede ergonomi, ble det oppnådd en minimum høydeforskjell mellom de nedre og øvre delene og eliminert risikoen for å snuble.

Matten er veldig enkel å installere, vedlikeholde og rengjøre. Når du fjerner folien som dekker øvre delen, kan du ta bort metallpartiklene som har festet seg. Det er også mulig å regelmessig analysere og evaluere metallene som har festet seg på matten, for å gjøre tiltak for å fjerne forurensningskildene.

Magnetisk matte

En spesialvariant av den magnetiske matten er den magnetiske matten med skrape av rustfritt stål. I motsetning til standard magnetisk matte, består denne enestående matten av tre lag. Den nedre delen er

utstyrt med ekstra sterk neodym NDFeB-magneter.

Midtdelen (laget av en spesialplate for beskyttelse av permanente neodymmagneter) dekker de magnetiske kjernene og øvre del består av et tykt nett av gjensidige sveisede skarpe stålprofiler. Den høyst effektive skrapen hjelper til med å fjerne (men ikke kun) metallurenheter som delvis trenger igjennom skosålen (metallspon, splinter, skruer, nagler, stifter, dykkerter etc.). Og det er nødvendig å ta i betraktning at selv verdens sterkeste magneter ikke vil kunne fjerne slike partikler som sitter fast. Til tross for økt antall lag, er det opprettholdt minimum høydeforskjell mellom de nedre og øvre delene og risikoen for å snuble ble eliminert.

Magnetmatte

En annen versjon av den magnetiske matten er en magnetisk matte i plast.

Dets tekniske parametre (fysiske mål, magnetisk induksjon, robusthet, etc.) ligner på konvensjonelle matter i rustfritt stål, men takket være bruk av polymermaterialer som tåler mye, har plastmatten en betydelig redusert vekt (som positivt påvirker transport og håndtering av matten) og gjør den enklere å gjøre ren. I motsetning til versjonen i rustfritt stål, kan plastmatten rengjøres med høyttrykkspyler og vann, noe som er spesielt viktig hvis produktet skal leveres til næringsmiddel- eller legemiddelindustrien (som har veldig strenge hygieneforhold).

Magnetmatten (også versjonen i rustfritt stål) kan leveres med en skrape i rustfritt stål. Urenhetene som fanges opp kan analyseres, tallfestes, identifiseres i henhold til type og opprinnelse, og etterpå er det mulig å gjøre de nødvendige tiltakene internt.

Bruksområdene til den magnetiske matten er veldig bredt, dette produktet er veldig populært blant kundene våre i meieribransjen, produksjon av frokostblandinger og kjøtt, samt i legemiddelindustrien etc. Og siden det er absolutt nødvendig å eliminere metallurenheter i matprodukter, er det ikke rart at magnetiske matter blir stadig mer populært blant selskaper.

Spesifikasjoner
SKUSM-00658
EAN7073330006588