Sjaktmagnet ML

Sjaktmagnet montert i prosesslinjen er laget for separasjon av små ferromagnetiske partikler fra materialer i bulk som er vanskelige å helle, slik som korn, mel, pulver, sagflis etc., og som kan tette tradisjonelle magnetiske separatorer med rist.

Les mer..

SKU
SM-00652

Sjaktmagnet montert i prosesslinjen (på grunn av formen noen ganger kalt «lanterne» eller ekstern polmagnet) er laget for separasjon av små ferromagnetiske partikler fra materialer i bulk som er vanskelige å helle, slik som korn, mel, pulver, sagflis etc., og som kan tette tradisjonelle magnetiske separatorer med rist.

Vi leverer sjaktmagneten i en rustfri stålbeholder som kobles til et rør, for å bli en integrert del. Ved separatorinnløpet er det en fast spredningskjegle i stål, som sprer materialflyten over de magnetiske platene (plassert på indre deler av separatordørene) og sørger for at separasjonsprosessen har høy effektivitet.

Den magnetiske plateseparatoren er enkel å rengjøre, og det er ikke nødvendig å skrubbe av de ferromagnetiske partiklene som er fanget opp.

De gjennomsiktige kontrollvinduene på begge sider av separatoren gjør det mulig med permanent optisk inspeksjon av kontaminasjonen av de magnetiske platene. Standardbruken av ferittmagneter gir omtrent ubegrenset levetid, men hvis du trenger høyere magnetisk kraft, anbefaler vi at magnetplateseparatoren utstyres med det ekstremt kraftige neodym NdFeB-magneter fra mer sjeldent jordarter. For å sørge for en rask og enkel tilkobling avsluttes normalt sett separatorhuset med flenser (standardtype, Jacob hurtigfester eller flenser i henhold til kundens ønsker) i diametere fra 100 til 300 mm (men vi kan justere tilkoblingstypen og størrelsen til kundens krav).

ML LUX

ML LUX er premiumproduktet til SOLLAU når det kommer til sjaktmagneter. Fra lignende produkter fra konkurrenter, skiller det seg vesentlig ut ved å tilby flere tekniske løsninger:

Den magnetiske døren er plassert på glideskinner, noe som gjør rengjøring av separatoren veldig enkelt (til tross for den betydelige tyngden – spesielt hos separatorene med store diametere – de magnetiske kjernene kan enkelt håndteres, selv av kvinner).

Det er små beholdere under den magnetiske døren, som fungerer som oppsamler av ferromagnetisk materiale, ved rengjøring av separatoren.

Bortsett fra standard senteravleder, er denne magnetiske separatoren utstyrt med en spesiell ekstra dispersjonsprisme for å få maksimal effektivitet av magnetseparasjonen. Denne innretningen settes inn i separatoren og den leder gang på gang materialet på magnetplatene.

Valgfritt kan denne modellen også leveres som helautomatisk versjon. 

Sjaktmagnet ML-LUXChute magnet ML-LUXChute magnet ML-LUX 

Sjaktmagnet i prosesslinjen
Sjaktmagnet i prosesslinjen
Sjaktmagnet i prosesslinjen

ML

Denne separatoren av utprøvd standard konstruksjon har magnetiske kjerner av feritt eller neodym.

Ved separatorinnløpet er det en senteravleder, som sprer materialflyten over de magnetiske platene (plassert på indre deler av separatordørene) og sørger for at separasjonsprosessen har høy effektivitet. Ved rengjøring av separatoren, løftes platene som dekker stålplatene av fra magnetens overflate og de ferromagnetiske partiklene som har festes seg faller spontant av. For å sørge for en permanent visuell inspeksjonsmulighet av separasjonsprosessen er enheten utstyrt med store dobbeltsidige glass.

ML LUX premiumproduktet til SOLLAU
ML LUX premiumproduktet til SOLLAU
ML LUX premiumproduktet til SOLLAU

ML EKO

Split-flow-magneten ML EKO er et økonomisk, men fullt ut funksjonelt, alternativ til standard sjaktmagneter. Hovedforskjellen, sammenlignet med vanlige platemagneter, er plasseringen av den kileformede magnetiske kjernen (dekket av en kappe av rustfritt stål) i midten av separatoren (dvs. direkte inne i materialflyten). Det er årsaken til at separatoren ikke er utstyrt av en spredningskjegle i øvre del. Det er likevel plassert deflektorer i flere rader i separatorens sider, noe som hele tiden leder materialflyten til den midtplasserte magnetiske kjernen, og sørger for høy effektivitet av separasjonsprosessen. Under rengjøring, løftes først av døren som har den magnetiske kjernen festet på seg, deretter flyttes det rustfrie dekslet fra magneten, og de ferromagnetiske partiklene som har festet seg på beskyttelsesdekslet faller av med en gang. Så, til tross for den kostnadseffektive løsningen, er denne modellen også utstyrt med et system som er enkelt å rengjøre (så det er ikke noen omstendelig manuell fjerning eller skraping av Fe-partiklene som er fanget opp) og det er et stort kontrollglass for optisk kontroll av materialflyten og separasjonsresultatet.

Inkludert tilleggstjeneste

Magnetisk kraft (induksjon) generert av den ekstremt sterke permanente magneten fra sjeldne jordarter, slipper ikke igjennom noen uønskede ferromagnetiske urenheter – og det er årsaken til at bruksområdene til produktene dine er nesten ubegrensede (de kan brukes i kjemisk industri, plastindustri, bilindustrien, bygningsbransjen og legemiddelbransjen, næringsmiddelindustrien, gruveindustrien etc.).

Målet for selskapet vårt er ikke bare å produsere og levere et produkt, men også å finne og tilby en eksakt løsning som dekker kravene og behovene til akkurat ditt selskap. I disse tider med store endringer i teknologi, er det veldig vanskelig å holde tritt med de siste trendene, selv i egen bransje, for ikke å snakke om andre industrier eller utenlandske bransjer. Og det er årsaken til at vi tilbyr deg teknisk brukerstøtte basert på vår fagkunnskap og erfaring. Vi håper at du, samt dine nåværende kunder, også vil sette pris på vår assistanse med å løse problemer vedrørende separasjon av magnetiske partikler fra produktene dine, som vil hjelpe til med å beskytte dine kostbare maskiner og at våre løsninger vil gjøre produksjonsprosessen enda smidigere. Hvis du ser etter en løsning på et problem med separasjon eller oppdagelse av ferromagnetiske urenheter i produktene dine, ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan hjelpe deg.

Spesifikasjoner
SKUSM-00652
EAN7073330006526