Gavekort

Vis oss prosjektet ditt og få et gavekort på 500 kr!

Gavekort 500kr

Er du en av mange kreative personer, som alltid har spennende prosjekter på gang? Nå får du muligheten til å vise hva du kan, og hva er vel ikke bedre enn å tjene litt på egen skaperglede og oppfinnsomhet?

Vi har planer om å gi bort gavekort (rabattkode) til alle som sender inn egne prosjekter.

Det eneste du må huske på er å følge noen retningslinjer. Vis frem gjør-det-selv-prosjektet ditt, som du har fått til ved hjelp av produkter fra www.supermagneter.no.

Så hvis du har en liten Petter Smart i deg, er tiden nå kommet til å vise andre hva du har syslet med, og premien er et gavekort du kan bruke i vår nettbutikk. Og da finansierer du nye, spennende prosjekter, eller får penger du kan bruke til å kjøpe en gave til deg selv eller andre.

Vi stiller noen få krav til prosjektet

  • Først og fremst må du dokumentere det du gjør i form av

    minst tre bilder

    , gjerne flere. 
  • Bildene må vise fremdriften i prosjektet ditt, trinn for trinn.
  • Du må også skrive en tekst som beskriver materialene man trenger, litt om konseptet og en forklaring på hvordan du gikk frem. Totalt må teksten være på minst 150 ord, gjerne lengre.
  • Send oss gjerne en kort videopresentasjon (valgfritt)
  • Som kjent sier bilder mye mer enn ord! Hvis vedlegget blir stort, send oss en link til nedlasting fra lagring i «skyen». 
  • Alt sendes til diy@supermagneter.no. Husk at du ikke kan kopiere tekst fra andre kilder, og at bildene og video må være tatt av deg.

Fyller du kriteriene nevnt ovenfor, sender vi deg gavekortet / rabattkoden, som er gyldig i ett år.

Ditt prosjekt vil bli lagt ut på DIY-bloggen vår

DIY prosjekter på supermagneter.no

Vi respekterer personvernet ditt, så gi oss beskjed om du ønsker å være anonym, eller synes det er greit at vi nevner navnet ditt.

Hvis du ønsker å skryte til venner og kjente, kan du sende dem en link til https://supermagneter.no/diy. Her legger vi ut prosjektene. Ta en titt innom for å se hva andre har fått til!

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.