Magneter med gjenger

Magneter med gjenger er alltid praktiske å ha i huset. Du kan skru inn og feste for eksempel en M4 øyebolt i en magnet, og magneten er neodym. Du kan også skru inn andre tilsvarende bolter, for eksempel en vinkelkrok for oppheng.

Disse boltene eller krokene kan kjøpes separat. Praktisk, og fester godt til metall. Vi lagerfører magneter med både innvendige gjenger, gjennomgående hull og utvendige gjenger,

belagte med gummilag, forniklet og mange flere utførelser. Bruksområdet til slike magneter er bredt og det er kun fantasien som setter en stopper for hva du kan bruke slike magneter til.

Se også våre magneter med løfteøyer. Kroker og øyekroker kan kjøpes separat her.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 30

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 30

Page
per side
Set Descending Direction

Det finnes for eksempel en magneter med sugekopp. Da kan du feste sugekoppen til et speil eller et vindu, og henge opp ting også her. Og det praktiske med sugekopper, er da at du enkelt kan sette opp eller ta ned igjen det du ønsker å henge opp, også i vinduer. Sugekoppene kan være igjen, selvfølgelig, hvis du ønske å henge det opp igjen. Et eksempel er solskjerming. Du kan feste magnetene med sugekopper til vinduet, og feste metallbiter til en dekorativ plate. Når du trenger solskjerming, kan du feste platen til vinduet. Det ser stilig ut, og er veldig praktisk! Og du kan bruke det kun etter behov.