Kreative magneter

Magneter kan med fordel kalles for

kreative magneter

, for det er veldig mye kreativt som er mulig å få til når man bruker magneter. Hvis du har kreative ideer er det ikke noen grenser for hva du kan gjøre, og det er også slik at med magneter kan du lage ting, gjennomføre prosjekter, og alt kan faktisk gjøres om til en lek.

Både for voksne og barn

. Du kan bygge ting med magneter,

lage gavebokser med magnetlås

, lage egne kjøleskapsmagneter med LEGO, her er mulighetene mange. Ta for eksempel en titt på våre magnetsett for magneter i mange farger.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 117

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 117

Page
per side
Set Descending Direction

Alt som er en lek er morsomt, så

ta i bruk små magneter og lag ditt helt eget prosjekt.

Gullbelagte firkantede magneter er veldig dekorative, de kan brukes til pynt, dukholder eller holde opptil 7 papirer i A4-størrelse som kjøleskapsmagneter eller på en tavle. Med firkantede selvklebende blokkmagneter har du ferdige holdere, men det kreative kan her være hvor du plasserer disse. For eksempel passer de perfekt til å holde saksen på kontoret eller på kjøkkenet. Du kan bruke flere, og holde kniver eller annet redskap, slik at du alltid har det du trenger for hånden. Magnetstyrken for disse små magnetene er på hele 1,1 kg, så det meste av små gjenstander eller nøkler henger fint! Du kan også endelig få orden på den skuffen som ikke vil lukke seg på vanlig måte.