Magnetpapir og fotopapir

Magnetpapir

er ganske enkelt et papir som er magnetisk, et papir du kan skrive ut på som et

fotopapir

. Du kan kjøpe dem både som matt og glossy, begge egner seg som vanlig fotopapir, med den fordelen av at det har en magnetisk bæreevne på 6 g/cm². Etter utskrift av bilder på dette papiret kan du henge opp bildene direkte på kjøleskapet eller en vegg du har malt med magnetmaling. Du kan designe dine helt egne skilt, og her er det mulig å være veldig kreativ!

Se også vårt utvalg av magnettape og alle magneter og artikler til kontoret.

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
  1. Magnetramme A5, transparent
    Pris fra kr 99,00
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction

Hvis du planlegger en bursdag, hva med å lage magnetiske bursdagskort med bilde? Da kan mottakerne av invitasjonen henge dem opp rett på kjøleskapet eller en magnetisk tavle. Veldig praktisk, og ganske så fancy! Og det er garantert at invitasjoner laget med magnetpapir ikke er noe alle har laget før deg.

Magnetpapir kan også kjøpes som selvklebende magnetark i A4-format. De har en bæreevne på 80 g/cm², og tykkelse på 1 mm. Limet er veldig sterkt, og det fester seg til metallflater. Hvis du ønsker å lage noe helt spesielt, kan du enkelt klippe ut det du ønsker med en saks. Eller hvis det er noe du ønsker å henge opp: Sett gjenstanden på papiret, tegn rundt. Klipp deretter i magnetarket, før du limer fast biten under gjenstanden. Nå er alt klart for å henge denne gjenstanden opp på for eksempel kjøleskapet.