Magnettape

Magnettape

er noe alle burde ha i skuffen på jobben, eller hjemme. Det er veldig praktisk, spesielt siden du kan kjøpe den på rull. Magnettapene våre kan brukes enten i kombinasjon med metalloverflater eller som tape-mot-tape. Den er selvklebende, og med en dispenser trenger du kun å bruke det du trenger. Med

en magnatisk tape

kan du for eksempel henge opp vanlige bilder direkte på kjøleskapet eller på en magnetisk tavle.

Magnettape er også et "must have" produkt i reklamebransjen, brukes til å henge opp ulike reklamer og skilt.

De finnes i styrker fra 14 g/cm² til den sterkeste med en imponerende bæreevne på 450 g/cm², så du trenger ikke mye av gangen.

Se også selvklebende magneter og metallskiver og -plater med eller uten lim.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 18

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 18

Page
per side
Set Descending Direction

Vi fører magnettape i alle varianter, også magnetiske firkanter med lim. Disse er 20 x 20 mm, og du kan kjøpe ark med 40 stk. for en rimelig penge. En slik liten firkant kan holde opptil 240 gram, nok for å henge opp det du trenger av bilder og huskelapper. 
Vi fører også andre typer magneter enn magnetteip magnetiske firkanter, et eksempel er magnetstriper. Disse er veldig enkel å bruke, du klipper bare den lengden du trenger. De leveres i mange fine farger, og du vil garantert finne en

magnetstripe

som passer for deg. Hvis du ønsker, kan du skrive på disse magnetstripene med tusj. De passer perfekt til lageret og kontoret, for eksempel for å skrive navn på ansatte, eller navn på arbeidsoppgaver som må utføres.