Diskmagneter

Diskmagneter eller skivemagneter

kan leveres både med og uten lim på baksiden. Slike små diskmagneter har mange bruksområder. De er tynne, de har en diameter som er liten, men er likevel veldig kraftige. Dette er

neodymmagneter

, eller supermagneter, og med for eksempel veldig små magneter med diameter på beskjedne 1,5 mm kan de likevel ha en styrke på 85 g. Litt større magneter på 13 mm har en styrke på hele 4 kg. Dette er veldig mye, og åpner opp for helt nye bruksområder. En liten magnet kan festes til en vegg og holde for eksempel en hammer, helt uten problemer.  Du kan bruke magnetene til å holde på plass verktøy, og lage en oppbevaringsløsning for mer enn bare hammeren.

Se også selvklebende diskmagneter og stålskiver.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 101

Page
per side
Set Descending Direction
 1. Mini diskmagnet Ø 3 x 1 mm
 2. Neodymium magnet 6 x 3 mm
  Totalvurdering:
  100%
 3. Diskmagnet Ø 35 x 3 mm
 4. Diskmagnet Ø 17 x 2 mm
 5. Diskmagnet Ø 7 x 3 mm
  Totalvurdering:
  100%
 6. Diskmagnet Ø 20 x 3 mm
  Totalvurdering:
  96%
 7. Diskmagnet Ø 7 x 1 mm
  Totalvurdering:
  100%
 8. Diskmagnet Ø 13 x 3 mm
  Totalvurdering:
  100%
 9. Diskmagnet Ø 25 x 1 mm
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 101

Page
per side
Set Descending Direction

Du finner enkelt diskmagneter ved å filtrere produktene etter overflate, diameter, pris og styrke. Overflaten du ønsker kan være teflongullbelagtkobberbelegg eller epoxybelegg.

Alt som er laget av metall kan henges opp, og det kan brukes i snekkerboden, på kjøkkenet eller andre steder du ønsker å henge opp noe. Og prisene starter veldig lavt og går opp til høyere beløp for store, kraftige diskmagneter med styrke på for eksempel 130 kg. Dette er veldig sterke magneter som ikke er tillatt for barn eller ungdom, siden de fort kan føre til klemskader hvis de håndteres uforsiktig.