Belagte magneter

Magneter leveres med eller uten belegg, men

belagte magneter

har ofte sine fordeler. De kan være belagt med gummi, for å hindre riper. De kan være belagt med teflon, noe som gjør dem rusfrie og slitesterke. Et annet belegg er epoksy, noe som gjør at magneten tåler vann.

Belagte magneter kan også leveres belagt med gull eller kobbermagneter. De får egenskap som rustfri og vanntett. Finn ut mer på FAQ: Hvilke magnetbelegg finnes?

Se også våre blokk magneter og gummimagneter.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 63

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 63

Page
per side
Set Descending Direction

For å finne belegget du ønsker, kan du enkelt bruker filteret. Da kan du samtidig velge prisområdet du ønsker, eller styrken. Da går det mye raskere å finnet akkurat den belagte magneten du trenger. Det er veldig fancy med gullbelagte magneter. De er pene å se på, uten at de koster så mye.  Styrken er upåklagelig, så her får du fine magneter du kan bruke til mange forskjellige ting. Men de gullbelagte kan ikke brukes i vann. Derimot er de veldig populære til forskjellige hobbyprosjekter, og de er også fine i seg selv, til pynt. Og hvis du liker pynt, egner de seg som ekstra fine kjøleskapsmagneter. Vanlige magneter er fine, men disse fungerer som søndagsvarianter for deg som ønsker det lille ekstra. Og det lille ekstra passer godt i denne sammenhengen, for selv med en størrelse på kun 8 x 3 mm kan disse gullbelagte magnetene løfte hele 1,3 kg!