Blokkmagneter

Blokkmagneter er magneter formet kvadratiske

, som en blokk, kloss eller klubbe. Det finnes både

små og store plater

. Så de er en magnetplate, eller platemagnet. En stor fordel er at de kan limes, og brukes til alle mulige bruksområder.

Disse

magnetene er veldig kraftige

, sett i forhold til størrelsen. Det er også mulig å kjøpe blokkmagneter med skruehull. Dette åpner opp for nye bruksområder, og du kan for eksempel lage lukkemekanismer for dører eller lokk. Eller bruke magnetene i et hobbyprosjekt, til oppheng, samt til små mekanismer eller prototyper. Det er mulig å kjøpe metallplater som passer, enten med lim eller med forsenket skruehull.

Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 87

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Produkter 1-12 av 87

Page
per side
Set Descending Direction

Små blokkmagneter på kun 50 x 50 x 5 mm har styrke på 28 kg. Så her er det mye å gå på, styrkemessig. Magnetene kan holde alt fra tunge verktøy til tung dører og skapdører. Bruk små magnetkuber til å bygge det du måtte ønske deg. Små kubemagneter på 3 mm har en styrke på 290 g, mer enn nok til timevis med moro. Og disse kan også brukes til kjøleskapsmagneter. Blokkmagneter på 30 x 6 x 2 mm passer godt til å henge opp verktøy og lignende. Fest for eksempel hammeren på metallknagger ved å bruke en slik magnet. Det er praktisk, og du har enkel tilgang til verktøyet ditt.