Magnetmaling 0,5L

Produsert i Tyskland | Beregnet for 1-1,5 m² | Vannbasert

Gjør overflaten til en magnetisk base for magneter.

Kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønskede farger.Pris pr. stk. inkl. MVA

kr 489,00
Bestillingsvare.
Kjøp nå så sender vi varen innen 28. nov. 2019
SKU
SM-00206

500 ml magnetisk maling for 1-1,5 kvadratmeter


Gjør nesten hvilken som helst overflate til en magnetisk base for magneter. Mal veggen eller den valgte veggdelen to ganger med den, og far deretter over den grå magnetiske maling med den farge du ønsker. Og der har du en individuell integrert magnetisk vegg som tiltrekker seg magneter! I barnas rom, kjøkken, gang, konferanserom eller på skolen hvor en slik integrert magnetisk vegg kommer veldig praktisk.

Magnetmaling er en ny type maling som inneholder en større andel jernpartikler for bedre effekt. Den er vannbasert, luktsvak og rustfri.

Den mørk grå og kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønskede farger. Fin under fototapet eller tavlemaling. Egner seg utmerket som oppslagstavle på skoler, i barnehager, barnerom, på kjøkken etc.

Vi anbefaler bruk av neodymium magneter.

 

Produsert og godkjent i Tyskland.

 

Bruksområde

Kan males på tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger og tavlemaling. Fin under f.eks fototapet.

 

Farge

Grå

 

Forpakning

500 ml

 

Forbehandling

Overflaten må behandles som for vanlig veggmaling. Overflaten må være slett, unngå bruk av ujevne og sterkt sugende underlag. Treoverflater og sugende, lakkerte, glatte eller MDF- overflater må først grunnes med egnet grunningsmaling/heftgrunn. Bland maling grundig for å unngå partikler settling sammen.


Fremgangsmåte

Det er viktig å være klar over at det er jernpartiklene i Magnetmalingen som gjør malingen magnetisk. Det er derfor viktig å ha flere strøk, beregn ca. 1 liter pr. 2 m².

1. Underlaget må være rent og tørt. Magnetmaling påføres i romtemperatur. Rør boksen GODT opp umiddelbart før bruk. Rør gjerne i boksen underveis i arbeidet, for å fordele jernfilsponet jevnt i malingen og for unngå at det legger seg i bunnen av boksen. 

2. La tørke minst 4 timer før du påfører neste strøk. Tre strøk magnetmaling er som oftest tilstrekkelig for de fleste gode magneter. For ekstra sterk virkning kan man påføre et fjerde strøk. Flere lag maling vil forsterke den magnestiske effekten. Ved tvil, kan du alltid først male et testfelt og teste med magneter.

3. Vent minst 24 timer før påføring av toppsjikt, veggmaling eller tapet.

 

Tips

Fin under fototapet eller tavlemaling!

Dersom du skal ha magnetmaling f.eks under tavlemaling, er det svært viktig at overflaten er helt glatt før tavlemaling påføres. Da kan man evt. sparkle små ujevnheter med et helt tynt lag tresparkel, og slipe lett med helt fint slipepapir.

For å unngå at det støver, og for å unngå å slipe bort jernfilsponet i malingen, kan man påføre et tynt malingsstrøk over magnetmalingen før man sparkler overflaten med tresparkel. Påfør sparsomt med sparkel, slik at pussejobben blir minimal. Malingen kan overmales i ønsket farge. 

Spesifikasjoner
SKUSM-00206
Vekt1,2 kg
Forbruk1,5 m²
Produsert iTyskland
Skriv en anmeldelse
Du omtaler:Magnetmaling 0,5L
Din vurdering: