portrett skrinet

Jeg kjøpte 4 stk. "Sterk magnetplate 40mm med to skruehull" - de som kan bære 10 kg. Etter utallige forsøk med andre, svakere magneter fra andre butikker som ikke kom med skruehullene, så oppdaga jeg nettbutikken deres, og så disse produktene jeg endte opp med å kjøpe, at DE var SVARET på det umulige prosjektet jeg hadde tenkt fram av meg sjøl.

Hele idéen min var å kunne lage til en skjult/sømløs løsning til å kunne

feste portrett skrinet til kistelokket,

som samtidig måtte magnetene være sterke nok til å holde på skrinet når kisten ble lukket igjen, og samt skulle det være enkelt å ta skrinet av festeplaten i kistelokket, og lett få det på igjen med kun én hånd.Å få folk til å tenke: "Hvordan gjorde hun det?"

Jeg fikk så mange spørsmål ang den lille "genistreken" der, og svaret jeg ga alle: "Magneter, baby. Magneter som kan bære 10kg". Jeg visste ikke hvor mange magneter jeg måtte trenge, men 2 stk var nok. Jeg kunne aldri ha blitt ferdig med kisten hvis ikke den idéen min kunne gått igjennom og faktisk blitt fullført som jeg forestilte meg den ville bli. Og alt dette gikk med disse 2 magnetene med skruehullene - de var virkelig svaret på alt.

Trinn for trinn:

  • Jeg monterte på ei plate på 30 x 30 cm og sentrerte den første magneten på midten
  • Så lagte jeg resten av

    skrinet

    med samme mål (30 x 30 cm) og sentrerte magnet nr 2 der også
  • malte jeg platen i kistelokket blå og kledde kisten i fløyel, med nok stoff

    til å kunne skjule platen i lokket. For det skulle alltid være usynlig/skjult
  • På bilde nr 4 så vises det fram bunnen av portrettskrinet med magnet nr 2 som er den som festes på platen i kistelokket

Materialene som ble benyttet her:

Prosjekt laget av en av våre kunder. Vis oss prosjektet ditt og få et gavekort på 500 kr du også!